Wednesday, November 30, 2011

Säkerhetsdörren Som Ger Dig Allt

Under mer än 50 år har det bara funnits tre stora tillverkare av säkerhetsdörrar i Sverige. Dessa hade varit Daloc, Robust och Hellbergs.

Under senare tid dock har flera nya tillverkare kommit in på den svenska marknaden och börjat konkurrera med Daloc och Robust genom att erbjuda modernare produkter och samtidigt hålla priset på en rimlig nivå.

Prodoor Säkerhetsdörrar är en av dessa nya tillverkare. Prodoor har sin fabrik utomlands och fabriken i sig har funnits betydligt längre än Prodoor - men prodoor hade framförallt blivit känd för sin säkerhetsdörr i Klass 3 som har blivit enormt populär på den svenska marknaden.

Dörren har både bättre ljudisolering än Daloc säkerhetsdörren, är starkare än Robust säkerhetsdörren och har överlägset mycket bättre konstruktion med sina 12st låspunkter som liknar en kassavalv.

Inte nog med det så har säkerhetsdörren även 4 st bakkantssäkringar och avancerad flerpunktslås som gör att dörren kommer ganksa nära att bli en klass 4 säkerhetsdörr.

Det var just dessa egenskaper som gjorde att prodoor, ett ganska litet och nystartat företag, har kunnat konkurera med de stora leverantörerna som hade funnits på den svenska marknaden i över 40 år.

No comments:

Post a Comment